Волинянин задекларував 5,3 мільйона гривень іноземних доходів за рік

Волинянин задекларував 5,3 мільйона гривень іноземних доходів за рік
Фото ілюстративне

Про іноземні доходи вже відзвітувалося 178 волинян. Один із таких декларантів зазначив у річній податковій декларації 5,3 мільйона гривень отриманих торік іноземних доходів і визначив до сплати 1 мільйон гривень податкових платежів.

Про це інформує ДПС у Волинській області.

Декларування іноземних доходів наразі займає третю позицію у кількісному рейтингу поданих в області декларацій. Традиційно, найчастіше волиняни декларують доходи від отриманої спадщини – наразі це 457 декларацій, та від здачі в оренду майна – 197 декларацій.

Читайте також: Скільки заробили Погуляйко і його команда. ЧИМ БАГАТІ

Загалом річні податкові декларації про майновий стан і доходи вже подали 3000 волинян.

«Сума, яку визначили до сплати волинські декларанти, перевищує 10,5 мільйона гривень. Тож за належного сумління громадян бюджети усіх рівнів отримають вагомий додатковий фінансовий ресурс. Сплачені із задекларованих доходів податки – це посильний фінансовий внесок кожного у розвиток і розбудову країни та громади. А це означає, що лідери громад повинні  переконати виконати свій конституційний обов’язок і сплатити податки усіх, хто зобов’язаний це зробити згідно вимог закону», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

У податковій службі Волині нагадують, що доходи повинні задекларувати власники земельних паїв площею понад 2 га у разі надання їх в оренду. Задекларувати доходи зобов’язані ті мешканці громад, які минулого року отримали доходи від здачі в оренду сільськогосподарської техніки.

Нагадаємо, «Перший» вирішив подивись, на чому їздять та що мають за душею волинські правоохоронні «верхівки».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вакцини Pfizer і Moderna ефективні на 90%, — ЗМІ
Наступна новина У Луцьку 71-річний чоловік вчинив самогубство
Останні новини
Схожі новини