Волинянин заплатив майже 30 тисяч за неіснуючий мотоцикл

Волинянин заплатив майже 30 тисяч за неіснуючий мотоцикл
фото ілюстративне, джерело: www.ebankingnews.com

Мешканець Волині заплатив 27 тисяч гривень за мотоцикл, проте транспортний засіб так і не отримав.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, 21-річний мешканець Маневицького району звернувся до правоохоронців із тим, що він, маючи намір придбати через мережу Інтернет мотоцикл, віддав шахраям 27 тисяч гривень. Натомість транспортного засобу так і не отримав.

Крім того, до ківерцівських поліцейських надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що під приводом виготовлення меблів зловмисники заволоділи його грошима та матеріалами. Загальна сума збитку становить понад 44 тисячі гривень.

Також любомльські поліцейські встановлюють особу, яка на початку травня під приводом продажу дизпального виманила в місцевого жителя 3 тисячі гривень.

У Маневицький відділ поліції звернулася мешканка району й повідомила, що її ошукали на 6 тисяч гривень. У середині червня шахраї під приводом розблокування банківської картки постраждалої заволоділи її коштами.

Від 53-річного лучанина надійшла заява про те, що невідома особа шахрайським шляхом під приводом отримання завдатку за місячну оплату коштів за оренду квартири в Луцьку заволоділа грошима в сумі 6,7 тисячі гривень. Гроші перераховано через термінал самообслуговування на банківський рахунок.

Загалом волинян ошукали на 90 тисяч гривень. За фактами шахрайств слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять оперативно-пошукові заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння цих злочинів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шахрайство на Світязі: чоловік заплатив завдаток за житло, проте орендодавець зник


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайшли маленького хлопчика, якого розшукували в Луцьку
Наступна новина Двері для селфі: склали топ місць для фото в Луцьку
Останні новини
Схожі новини