Волинянина, який тероризував АЗС, судитимуть

Волинянина, який тероризував АЗС, судитимуть
Фото ілюстративне, джерело: Генплан таможни

На Волині судитимуть чоловіка за вчинення низки кримінальних правопорушень.

Про це повідмоляє прес-служба прокуратури області.

Так, Ратнівський відділ Ковельської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 32-річним мешканцем селище Ратне грабежів, погроз убивством, хуліганства та незаконного вирощування конопель.

Заледве звільнившись наприкінці січня 2018 року з місць позбавлення волі, чоловік на шлях виправлення не став та продовжив вчиняти злочини.

У березні-квітні 2018 року він тричі навідувався на  АЗС «WOG» у рідному селищі, аби відкрито викрасти спиртне та продукти й піти, не заплативши. Ще два рази він, конфліктуючи з працівниками автозаправної станції, погрожував їм пістолетом та обіцяв застрелити.

Увечері ж 28 березня 2018 року зловмисник безпричинно накинувся на перехожого з дерев'яною палицею та побив його.

Окрім того, на присадибній ділянці біля свого будинку він незаконно вирощував рослини коноплі, які 10 травня 2018 року були виявлені та вилучені працівниками поліції під час проведення санкціонованого обшуку.

Нині чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186, ч.1 ст. 129, ч. 3 ст. 296, ч. 2 ст. 310 КК України.

Подальшу його долю вирішить суд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у п'яного неповнолітнього знайшли наркотики
Наступна новина ПриватБанк запрошує лучан на роботу у кол-центр
Останні новини
Схожі новини