Волинянина, який ухилився від мобілізації через безперервне пияцтво, судили

Волинянина, який ухилився від мобілізації через безперервне пияцтво, судили

Ківерцівський районний суд на Волині засудив до 3 років жителя села Розничі на Маневиччині, якого визнали винним в ухиленні від призову

Про це йдеться у вироку суду, передає "Еспресо.Захід".

З матеріалів судової справи стало відомо, що у вересні 2023-го волинянин пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби. За декілька днів після отримання повістки чоловік мав з'явитися у пункт збору, але не пришов.

У суді чоловік розповів, що не пішов служити, бо "перебував у періоді безперервного пияцтва". Крім того, він також не бажає служити у війську, бо "не розуміє, що має робити в лавах ЗСУ".

"Обвинувачений протягом усього часу розгляду справи, висловлював чітку позицію щодо не бажання виконувати обов`язок, передбачений Конституцією", - наголосили у вироку.

Відтак суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на три роки. Рішення суду про позбавлення волі чоловік має право оскаржити у 30-денний період.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині горіла господарська споруда
Наступна новина Випускник луцького вишу отримав почесний знак «Золотий хрест»
Останні новини
Схожі новини