Волинянина, який вчинив сексуальне насильство щодо малолітнього, помістять в психлікарню

Волинянина, який вчинив сексуальне насильство щодо малолітнього, помістять в психлікарню

До ковельчанина, який вчинив сексуальне насильство щодо малолітнього, застосували примусові заходи медичного характеру. 

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. 

Ковельський міськрайонний суд задоволив клопотання прокурорів Ковельської окружної прокуратури про застосування до 23-річного жителя Ковеля, який вчинив сексуальне насильство щодо малолітнього (ч. 4 ст. 153 КК України), примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

Експертиза встановила, що молодик, який зранку 07 листопада 2022 року в одному з навчальних закладів у рідному місті вчинив такі дії щодо 6-річного хлопчика, не усвідомлював своїх дій та не міг керувати ними унаслідок хворобливого розладу психічної діяльності.

Згідно ч. 3 ст. 94 КК України, госпіталізація до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом може бути застосована судом щодо психічно хворого, який за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно небезпечного діяння потребує тримання у закладі з надання психіатричної допомоги і лікування у примусовому порядку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни вже обміняли 277 тисяч ламп розжарювання на LED у відділеннях «Укрпошти»
Наступна новина В експозиції Волинського краєзнавчого музею з'явився прапор з підписом Залужного
Останні новини
Схожі новини