Волинянину, у якого виявили рак крові, терміново потрібна допомога

Волинянину, у якого виявили рак крові, терміново потрібна допомога

У Романа Козловського з села Жиричі Ратнівського району, що на Волині, виявили рак крові.

Наразі чоловікові терміново потрібна допомога небайдужих, повідомила його дружина Аріна Шікута у листі редакції Першого.

Жінка розповідає, що 29 січня роману виповнилося лише 29 років. А ховроба прийшла у їх сім’ю восени 2018.

«Раптово піднялась висока температура 40.1,тошнота, погане самопочуття, потрапив в Ратнівську лікарню, лікували як отруєння.Після здачі всіх аналізів направили в Луцьк, де  поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз, – пише волинянка у листі та веде розповідь далі:

- Після Луцька поїхав в Мінськ, де діагноз підтвердився. Зараз чоловік знаходиться на лікуванні в Мінську, вже пройшов два курси хіміотерапії 1-го блоку».

Лікарі кажуть, що після проходження курсів хіміотерапії,а їх кількість повинна бути вісім, потрібна буде трансплантація кісткового мозку, ціну назвали у 120000 доларів.

На сьогоднішній день всі свої заощадження родина вичерпала, оскільки один курс хімії коштує 7000 доларів, крім того здача аналізів біля 2000 доларів.

«Це величезні гроші для нашої сім'ї, ми живемо в селі, в нас синочок 4 роки і через декілька тижнів мені народжувати вдруге.Тому змушені звертатись за допомогою до небайдужих людей, щоб допомогли врятувати нашого коханого чоловіка і люблячого татка, синочок за ним дуже скучає і завжди питає, коли тато приїде додому...», – завершує лист словами благання про допомогу жінка.

Рахунок Приватбанку: 4149 4978 6842 0987 Козловська Ольга

5168 7573 8134 3500 Козловський Роман

Вебмани

  • R132915786895
  • Z502157373278


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Керівники громад заснували «Волинську економічну лігу». ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 лютого
Останні новини
Схожі новини