Волинянка через соцмережі 35 разів ошукала людей

Волинянка через соцмережі 35 разів ошукала людей

Поліцейські Горохівського відділу поліції встановили причетність 30-річної мешканки району до скоєння 35 фактів шахрайств. Слідчі оголосили волинянці про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Йдеться про шахрайство  вчинене шляхом незаконних операцій із використанням електронно-обчислювальної техніки.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

«Досудовим слідством встановлено, що жінка реєструвала сторінки в різноманітних соціальних мережах і розміщувала оголошення про продаж товарів. Громадяни перераховували кошти на повідомлені зловмисницею карткові рахунки, натомість придбаних товарів вони так і не одержували.

Встановлено, що потерпіли від незаконної діяльності волинянки щонайменше 35 громадян із різних областей України. На сьогодні 15 фактів із обвинувальним висновком направлено до суду, ще по 20 фактах шахрайств зловмисниці оголошено про підозру. Триває досудове розслідування», – розповів заступник начальника Горохівського відділу поліції Володимир Семенюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будинок на Кафедральній передали на баланс Луцька
Наступна новина Порошенко приїде на Волинь з новим головою ОДА, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини