Волинянка поділилася враженнями від стрибка із парашутом. ФОТО

Волинянка поділилася враженнями від стрибка із парашутом. ФОТО
джерело фото: kordon.in.ua

Командний стрибок із парашутом нещодавно здійснили молоді екстремали із села Куснища Любомльського району.

Серед тих, хто стрибав, була й одна дівчина Оксана Васютич, – пише Кордон із посиланням на газету «Наше життя».

«Я уже дуже давно хотіла це зробити, а тут за компанію ще запропонував бути брат із другом. Ми вирішили надумане не відкладати. І хоча на заплановані вихідні у Львові через несприятливу погоду виконати стрибок не вдалося, ми зробили це поблизу міста Рівне», – розповідає волинянка.

За словами дівчини, страх переповнював на початках, коли інструктори проводили бесіду і розповідали про курйозні випадки та що тоді робити. І хоча про свої наміри сестра з братом не повідомили батьків, причин хвилюватися з кожним разом було все менше, адже сучасні парашути – це багаторічний досвід проб і помилок, це продумані пристрої та надійні матеріали, ряд основних та дублюючих систем, які роблять стрибок максимально безпечним і приємним спортивним заняттям.

Оксану під час польоту спіткала проблема невеликої ваги, від чого вітер плавно направляв її у бік дерев. Найважче, каже, було тягнути за потрібні стропи. Аби змінити напрям, треба було чимало фізичної сили.

На щастя, все обійшлося і дівчина не приховує захоплення від отриманих емоцій:

«За ці кілька хвилин польоту я встигла намилуватися краєвидами, відчути легкість і кайф, роздивитися своїх друзів і спробувати усі методи керування парашутом. Словами це не описати. Уже планую найближчим часом стрибок із більшої висоти – 3 км, а це уже близько чотирьох тисяч гривень за стрибок з інструктором. Цей коштував тисячу триста за кілометр».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волиняни хизуються кошиками зібраних грибів. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «LUX FM Party Tour у Луцьку» повідомляє про зміну локації концерту. ВІДЕО
Наступна новина Оренда від «ВМБ нерухомість»: ексклюзивна пропозиція
Останні новини
Схожі новини