Кладовище у Рожищі заросло чагарниками. ФОТО

Кладовище у Рожищі заросло чагарниками. ФОТО
Джерело фото: Район. Рожище

На рожищенському кладовищі багато зарослих хащами могил, які нікому прибирати. Через це цвинтар має занедбаний вигляд,

На стан кладовища поскаржилась читачка «Район.Рожище», яка надіслала лист у редакцію.

«Приїхала на Дмитрівську поминальну провідати могилки рідних у Рожищі. Прикро вразив безлад на цвинтарі. Добре, що позрізали старі дерева, але зілля та чагарники справляють гнітюче враження. Хтось, можливо, погано дбає за останнє місце спочинку своїх родичів, але ж є могилки, які справді доглядати нікому: або не лишилось ні рідних ні близьких, або ж вони вже й самі немічні, або виїхали за кордон», – написала вона.

За її словами, за могилами поляків, які поховані тут, доглядають набагато краще. 

«Вони щороку приїжджають сюди поприбирати на могилах своїх земляків. А ми чим гірші? Варто задуматись…Навряд чи просто достукатись до свідомості громади.Хоча б двічі на рік (перед Великоднем і перед Дмитрівською поминальною) потрібно прибрати на всіх могилах. Якщо це не під силу комунальним службам, то можна наймати робітників на ці роботи, або намагатися залучити громаду. Треба це робити, бо за нинішній вигляд кладовища соромно навіть мені, а рожищанам має бути ще більш соромно», – підсумувала жінка.

ЧИТАТИ ТАКОЖНа кладовищі у Володимир-Волинському закінчуються місця


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку люди зливали нечистоти на дорогу. ФОТО
Наступна новина Гімн Луцька: в мерії обрали 9 найкращих творів
Останні новини
Схожі новини