Волинянка придбала в супермаркеті для дитини манку з личинками та хробаками. ФОТО

Волинянка придбала в супермаркеті для дитини манку з личинками та хробаками. ФОТО

Жителька Володимира-Волинського 22-го січня придбала в супермаркеті крупу з хробаками.

«Шановні мешканці Володимира, хочу вас попередити, застерегти, щоб були уважні у виборі круп у Вопаці!!! Сьогодні вранці сталася зі мною така неприємність(на фото).

Робила сніданок для донечки, вона дуже любить манку, відкривши упаковку побачила в манці таку собі “сім’ю” личинок (враження не знайкращих). Манка – ТМ “Красуня”, це вперше такий сюрприз, бо часто купую крупи цієї торгової марки. БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!», – пише у фейсбуці Катя Веремчук.

Мешканці Володимира-Волинського почали активно дискутувати на тему свіжості продуктів у інших магазинах міста.

“Там також купляли, ковбасу порчену і яйця. Нажаль ми неслухаємо людей що кажуть, пока непереконаємось на собі .”, – пише в коментарях Наталія Медведська

“У суботу сирок з “Салюта”, якому ще було 2 місяці придатності, просто вбив наповал, ще такого не бачила – розгорнула, а він весь блакитно-зелений!”, – коментує Iryna Lishchuk

“Ми колись гомілки купили у Вопаці, на диво взяли чек. Вдома з торбинки не могла дістати, такі липкі були. Прийшла назад віддати – то тихенько забрали, і віддали гроші, мабуть чекали що хтось може повернутися. Вопак не люблю”, – додає Богдана Троць.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Закриття філій ПАТ «НСТУ» не матиме значного впливу на стан інформаційної безпеки», - СБУ
Наступна новина 9 українців загинули внаслідок терористичного нападу на готель «Інтерконтиненталь» у Кабулі
Останні новини
Схожі новини