Волинянка розповіла, як готується до міжнародного конкурсу краси на Філіппінах

Волинянка розповіла, як готується до міжнародного конкурсу краси на Філіппінах
Діана Шабас

Володарка титулу «Міс Україна Земля 2019» Діана Шабас із Нововолинська готується до участі в міжнародному конкурсі «Miss Earth 2019» на Філіппінах.

Про це пише Буг

Цього року конкурс «Miss Earth» проходитиме під тематикою національної квітки, і для себе Діана вибрала українську квітку соняшник. Відповідно всі аксесуари та фінальні сукні виконані в жовтому кольорі. Вінок – із соняшника, сережки і брошки зроблені спеціально під замовлення комітету конкурсу брендом VESNA. Фінальну ж сукню конкурсантки розробляли постійні партнери конкурсу дизайнер LUKASHYK.

Діана розповіла про свої враження від .

«Не віриться, що я отримала офіційну стрічку і тепер не сама за себе, а за всю нашу країну – Україну. Нові емоції, знайомства, їжа і акліматизація – все в шаленому темпі, починаючи з шостої ранку. Ще не встигли з усіма познайомитися, тому що нас дуже багато. 90 дівчат розділили на три спеціальні групи: Water (Вода), Air (Повітря), Fire (Вогонь), моя група – Water. Кожна з них має різні заходи, екскурсії, змагання і так звані мініконкурси протягом усього місяця. Уже в перший день ми побували на святі, де мер міста нагороджував олімпійців і привітав нас у столиці Філіппін, Манілі», – розповіла дівчина.

У конкурсанток буде чотири виходи: в купальниках, національному костюмі, вихід без макіяжу і укладок. Головний день – вихід у вечірніх нарядах.

Щодня обиратимуть трьох переможниць. Але головний титул і наймасштабніше шоу – коронація, пряму трансляцію якої можна буде подивитися на телеканалі FOX 26 жовтня.

Miss Earth – один з найпрестижніших конкурсів краси у світі, що проводиться під егідою ООН. Основна місія конкурсу – збереження Землі, охорона навколишнього середовища, живої природи. Таким чином, всі учасниці представляють власні міжнародні проєкти для поліпшення екологічної ситуації як на глобальному, так і на регіональному рівнях.

Переможниця також стає представницею ООН в питаннях розвитку Програм щодо збереження середовища перебування людини на планеті.

Місцем проведення конкурсу було обрано Філіппінські острови, теплий клімат і тропічна рослинність яких роблять видовище особливо вражаючим. Для багатьох гостей ці острови здаються справжнім раєм на Землі.

Нагадаємо, мешканка Нововолинська Діана Шабас стала однією з 25 фіналісток конкурсу «Міс Україна-2019». У фіналі конкурсу «Міс Україна-2019» здобула перемогу в одному з трьох головних титулів і стала «Міс Земля».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку буде новий сайт для стеження за маршрутками і тролейбусами
Наступна новина У Держприкордонслужбі шукають нових працівників
Останні новини
Схожі новини