Волинянка стала акторкою в Ірландії

Волинянка стала акторкою в Ірландії

Українці швидко адаптовуються до життя за кордоном. Вони не лише вливаються в місцеву культуру та побут, але й знаходять роботу за спеціальностями та навіть відкривають свою власну справу.

Наші люди сильні духом, працьовиті, демонструють всьому світу свою незламність та пропагують українську культуру далеко від рідного гніздечка, де змушені шукати прихистку, рятуючись від війни. Когорту таких вмотивованих українолюбів представляє наша землячка Мирослава Тимошик, – пише газета Полісся.

Упродовж року дівчина проживає в острівній Ірландії та завдяки обставинам і особистим зусиллям вона змогла втілити свою мрію дитинства — знятися у фільмі як актриса. На шляху до роботи в кінематографі з Україною в серці дівчина збирала донати на підтримку Збройних сил.

Під час російського вторгнення в Україну сфера діяльності Мирослави, яку вона опанувала паралельно навчаючись в Київському національному університеті культури та мистецтв (на факультеті акторської майстерності та оперного співу), покликала її до Дубліна. Адже, попри нелегкий для країни час розуміла, що треба розвиватися, шукати гідну роботу. Тож охоче прийняла пропозицію працювати в столиці Ірландії. Компанія, де трудиться Мирослава, спеціалізується в сфері фінансів. Завдяки діяльності в цій організації їй доводиться багато подорожувати. За період, що проживає за кордоном, відвідала 25 країн світу.

— Так як життя в цій країні є надто дорогим, крім основної роботи маю кілька годин підробітку в місцевому кафе. Але змалку мене не покидає мрія — бути акторкою в театрі, де я б змогла виконувати арії як оперна співачка, грати ролі перед великою залою шанувальників.

Втім, у перші тижні мого приїзду сюди мала неодноразову можливість виступати перед іноземцями, співаючи українських народних пісень під час благодійних концертів, організованих на підтримку нашої держави. Виконувала класичні твори на фортепіано, — розповідає Мирослава.

Сучасне життя — це постійні зміни, а формула розвитку кар’єри в одній компанії або навіть одній галузі не завжди ефективно працює, розмірковує над майбутнім призначеням дівчина. До того ж чимало експертів зазначають, що новим поколінням доведеться змінювати кілька професій протягом свого життя. За таким принципом Мирослава шукає роботу. Але, щоб заняття подобалось і приносило гроші, треба все ж наближуватись до поставленої мети. А отже Мирослава приміряла на себе образ актриси в різноманітних презентаційних роликах. До прикладу, в Таїланді рекламувала кавовий бренд.

Пройшла кастинг на знімання відеороликів також у Дубліні. Зазвичай фільмування відбуваються на лоні такої непередбачуваної та нерідко примхливої ірландської природи. Досить часто невигідно формує зачіску невблаганний вітер або проливний дощ. Втім мені подобається такий стиль життя, а також країна, в якій я тимчасово проживаю. А відтак не зупинятимуся на досягнутому. Нещодавно я взяла участь у зйомках фільму «Sapphire» за мотивами британської кримінальної драми 1959 року. Кінострічка пронизана темою расизму у ставленні до іммігрантів. Це моя перша велика роль. Неперевершена та емоційна, — підкреслила Мирослава Тимошик.

Леся МІНІБАЄВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи готові школи та садочки Луцька до можливого блекауту
Наступна новина В лікарні від отриманих поранень помер військовий з Волині
Останні новини
Схожі новини