Волинянка взяла участь у «Шлюбі наосліп» на 1+1

Волинянка взяла участь у «Шлюбі наосліп» на 1+1

21 лютого, о 22.00 на телеканалі 1+1 показали новий випуск реаліті-шоу «Одруження наосліп», у якому взяла участь 32-річна Соломія з волинського міста Ковель.

Автори шоу описують жінку як цілеспрямовану і темпераментну жінку, яка змалечку звикла самостійно заробляти та утримувати себе. Соломія шукає сильного чоловіка, який буде підтримувати та оберігати її, проте сильний характер часто заважає дівчині проявити власну жіночність, пише Район.Ковель.

Чоловіком ковельчанки став 28-річний красень Валентин із Житомира. Активний та впевнений в собі хлопець пишається своїми досягненнями в романтичній сфері, проте запевняє, що втомився від легковажних стосунків. Він мріє зустріти старшу за себе жінку, з якою зможе створити щасливу родину, – зазначається в анонсі телепередачі.

На пару чекають випробування, у яких їм доведеться довести готовність змінюватися заради стосунків. Валентин приготував для дівчини справжні сюрпризи. Так, вже на першому побаченні хлопець подарував Соломії атрибут для романтичних ігор. Проте, найбільш неприємний сюрприз очікував на неї у соціальних мережах. Як виявилось, Валентин підтримує романтичні стосунки з іншими дівчатами.

Згодом, «Район.Ковель» повідомить про онлайн-вихід повного випуску цього реаліті-шоу.

 
Одруження наосліп щосереди о 22:00 на 1+1

Нова історія кохання вже цієї середи о 22:00 на 1+1! Не пропустіть! #ОдруженняНаосліп

Posted by Одруження наосліп on Monday, 19 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зворотній бік медалі: Як Олімпійські ігри впливають на довкілля
Наступна новина На Волині в ОТГ будуть центри для особливих дітей
Останні новини
Схожі новини