Волинянці розбили голову скляною пляшкою

Волинянці розбили голову скляною пляшкою

У приміщенні кафе «Оранж», яке знаходиться навпроти Ковельської міської ради, у неділю, 1 липня, о 22-й годині невідома жінка вдарила скляною пляшкою по голові 43-річну ковельчанку, завдавши їй ушкоджень.

Потерпіла звернулася із заявою до Ковельського відділу поліції, – повідомляє Район.Ковель.

6 липня відкрили кримінальне провадження № 12018030110001463 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду призначено проведення судово-медичної експертизи для встановлення тяжкості та характеру тілесних ушкоджень у заявниці.

Інцидент у кафе «Оранж» трапився у той час, коли тут на другому поверсі відбувалося святкування Дня міста Ковеля за участю представників міської влади, офіційних делегацій міст-побратимів з України та з-за кордону, інших гостей свята.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В аварії загинули два мотоциклісти
Наступна новина Втікала «з кастингу навкарачки» – відомого режисера звинувачують у сексуальних домаганнях
Останні новини
Схожі новини