Волинянці, яка два роки бореться з раком, потрібні кошти на операцію за кордоном

Волинянці, яка два роки бореться з раком, потрібні кошти на операцію за кордоном

Більш ніж два роки з підступною хворобою бореться жителька Шацька, вчителька Положівської школи Наталія Рафальська.

47-річній жінці потрібна дороговартісна операція з пересадки кісткового мозку, – повідомляє Район.Шацьк.

Українські лікарі випробували уже всі експериментальні методики лікування раку, проте позитивної динаміки поки не спостерігається. Надію на одужання давала участь у спеціальній експериментальній програмі, проте через вісім турів хіміотерапії (всього треба 16) жінку виключили з програми, оскільки позитивної динаміки лікарі так і не дочекалися.

Читати також: У молодої мами з Волині виявили злоякісну пухлину

Тож Наталії Рафальській лікарі порекомендували шукати клініку за кордоном. Рідні вже вивчили пропозиції турецьких, іспанських та бельгійських клінік. Зупинилися на останній. Але закордонні лікарі повідомили, що перш ніж зробити операцію із пересадки кісткового мозку, необхідно пройти два курси хіміотерапії, вартість яких 360 тисяч гривень.

Поки сільській родині вдалося назбирати 160 тисяч гривень. А ще ж треба кошти на транспортування та саму операцію. Зверталися у різноманітні фонди, але там, в першу чергу, допомагають дітям.

Родина та колеги-вчителі просять небайдужих допомогти коштами, адже лише завдяки підтримці тих, хто допоміг у тяжку хвилину, вдалося продовжити життя жінки на два роки, а не місяць-два, як прогнозували лікарі.

Номер картки Приватбанку на її ім'я: 4149 4996 4046 4580.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сніг і мороз: якою буде погода у Луцьку 27 березня
Наступна новина Юна спортсменка з Волині стала чемпіонкою України зі спортивної ходьби
Останні новини
Схожі новини