Волинянці, яка п'ятий рік бореться з раком, збирають гроші на лікування

Волинянці, яка п'ятий рік бореться з раком, збирають гроші на лікування

На Волині оголосили збір грошей для онкохворої Ліни Савченко, мешканки села Шклинь Горохівського району.

До редакції «Першого» звернулися рідні з проханням повідомити про потребу допомогти. Наразі жінка бореться із раком грудей вже п’ятий рік поспіль. Нещодавно у неї стався рецидив.

«Ця неймовірно сильна жінка з 2014 року бореться з страшною хворобою – раком грудей 4 стадії. За цей час вона пройшла 23 хіміотерапії, 3 радіології, гормонотерапію та перенесла 2 складні операції.  І коли здавалося, що вона подолала проблему - стався  рецидив, який вразив кістки, легені та печінку. Війна з раком триває вже 5-й рік з різною динамікою», – розповіли її рідні.

Родині наразі потрібно зібрати мільйон гривень на лікування.

«Родина Савченків з усіх сил старається і працює над тим, щоб забезпечити постійне лікування, проте ресурси і можливості практично вичерпані. Чоловік Ліночки, Савченко Коля,  вже понад 8 місяців на заробітках за кордоном  для того, щоб кожного дня надавати шанс їй прокинутись і ЖИТИ. Він всіма силами намагається заробити кошти для дороговартісного лікування і вирвати з лап недуги свою кохану дружину.  Найважче для Колі бути далеко у надважкі моменти, коли відбуваються кризи та загострення в Ліночки, і вона потребує його підтримки», – розповіли вони.

Усіх небайдужих просять допомогти зібрати необхідну суму.

Номер картки Приватбанку:
5168 7426 0722 8545
САВЧЕНКО ЛІНА ЯРОСЛАВІВНА
Код ЄДРПОУ одержувача 14360570


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 14 листопада: долар і євро трохи додають у ціні
Наступна новина Волинські капелани завезли подарунки на Схід
Останні новини
Схожі новини