Володимир Бондар вітає волинян із Днем Незалежності

ДОРОГІ ВОЛИНЯНИ!

Наш життєвий календар містить дати, що об’єднують всіх українців, незалежно від віку, соціального статусу чи регіону проживання. Беззаперечно до таких дат належить День Незалежності України.

Сам в цей день ми вшановуємо основоположні атрибути та цінності Держави – з гордістю та піднесенням згадуємо весь історичний шлях її
становлення.

Живемо у тривожний і непростий час, триває неоголошена війна у східних регіонах нашої країни, з болем і гнівом зустрічаємо звістки про чергові втрати серед наших воїнів.
Та, попри всі біди і негаразди, бачимо, як розбудовується наша держава, зміцнюються громади, розвиваються території. Частку своєї праці, душі, енергії вносить кожен із нас у ці процеси.

З нагоди Дня Незалежності щиро бажаю вам погідного та мирного неба, родинного достатку і благополуччя, процвітання – Україні та особистого щастя всім українцям!

З повагою,
ВОЛОДИМИР БОНДАР,
депутат Волинської обласної ради,
заступник голови Державного Агентства лісових ресурсів України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий волинський волонтер показав колекцію прапорів, привезених зі сходу
Наступна новина Вулицями Володимира-Волинського пронесли 10-метровий прапор
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні