Володимир Бондар вітає волинян із Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі волиняни!
Шановні земляки!

У ці надзвичайні дні, коли кожен із нас живе вірою у диво і сподіванням на втілення мрій, найменше хотілося б вживати якісь стандартні затерті фрази. Адже новорічні та Різдвяні свята – це пора родинного спілкування, пора щирих сердечних емоцій, час звернень до Світлих небесних сил.

На межі чергового, 2020-го року, напередодні Христового Різдва, я бажаю всім нам-українцям мирного погідного неба, відновлення цілісності та єдності нашої Держави.

Кожному із вас, шановні земляки-волиняни, зичу міцного, бездоганного здоров’я, достатку і благополуччя у ваших домівках, любові та злагоди в родинах. Хочу, аби перегорнувши сторінку старого року, ми залишили у минулому наші невдачі та негаразди, наш гнів і розбрат. Народження Спасителя – це теж символ оновлення нашої життєвої реальності, символ нашої причетності до нематеріальних, духовних цінностей. Пам’ятаймо про це і з радістю та піднесенням зустрічаймо Новий рік і новонародженого Христа!

Добра і щастя – кожному з вас!
Христос Рождається!

З повагою,
ВОЛОДИМИР БОНДАР,
депутат Волинської обласної ради,
голова депутатської групи «Патріоти Волині»

Всі вітання читати тут


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині передали нове спецавто для дітей з інклюзивно-ресурсного центру
Наступна новина 19 особливих текстів «Першого» у 2019 році
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні