На Волині передали нове спецавто для дітей з інклюзивно-ресурсного центру

На Волині передали нове спецавто для дітей з інклюзивно-ресурсного центру

28 грудня міський голова Петро Саганюк вручив працівникам та вихованцям інклюзивно-ресурсного центру ключі від спецавтомобіля для дітей з особливими потребами.

До слова, у 2019 році із держбюджету Волинь отримала 6,4 мільйона гривень на автобуси для ІРЦ, з яких на закупівлю спецавто для центру у Володимирі-Волинському виділили мільйон гривень, ще 300 тисяч спрямували з міського бюджету, – повідомляють на сайті Володимир-Волинської міськради. 

Автомобіль відповідає усім вимогам щодо перевезення діток з особливими потребами. Він обладнаний спеціальним підіймачем для осіб, які мають порушення опорно-рухового апарату, у салоні передбачені сидіння з ременями безпеки.

У планах використовувати авто також як соціальне таксі, що дозволить людям з особливими потребами відвідувати різноманітні заходи та брати активну участь у житті громади, вирішувати медичні, освітні та реабілітаційні потреби.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський не буде позбавляти Медведчука звання заслуженого юриста
Наступна новина 19 особливих текстів «Першого» у 2019 році
Останні новини
Схожі новини