Володимир Кучер звітує про свою депутатську діяльність

Володимир Кучер звітує про свою депутатську діяльність

Шановні земляки, як депутат Волинської обласної ради, звітую перед Вами за свою депутатську діяльність у 2017 році.

У своїй роботі стараюсь максимально врахувати Ваші звернення стосовно вирішення питань та проблем області.

Будучи членом постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства, тимчасової комісії з питань перевірки підприємств, установ та організацій  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та головою тимчасової контрольної комісії з питань земельних відносин, здійснюю свої основні депутатські повноваження. Працюючи в усіх засіданнях вищезгаданих комісій та виїзних перевірках комунальних закладів та установ соціального, освітнього і медичного напрямку проаналізував їхню фінансово-господарську діяльність  та ефективність роботи керівників.

 На засіданнях  постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства,  пропонував підвищити матеріально-технічну базу та фінансування  медичних та соціальних закладів.   Рекомендував тимчасовій комісії з питань перевірки підприємств, установ та організацій  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області більш прискіпливіше ставитись  до роботи керівників комунальних закладів  та мотивувати їх ефективніше використовувати комунальне майно.

Працюючи головою тимчасової контрольної комісії з питань земельних відносин, разом з іншими членами комісії, правоохоронними органами, представниками  органів місцевого самоврядування та небайдужими громадянами, виявляю та реагую на порушення чи зловживання стосовно земельних відносин у області.  Мною направлено десятки звернень у відповідні компетентні  органи щодо ймовірних порушень у земельній сфері. Набула суспільного розголосу справа про розбазарювання сотень гектарів Волинської землі керівництвом Держгеокадастру.  Досліджено та направлено матеріали в НАБУ стосовно ймовірних корупційних  земельних схем в місті Ковелі. Не залишав поза увагою і питання наділення земельними ділянками учасників АТО та членів їх сімей. На жаль не всі проблеми вдається вирішити, не завжди своєчасно реагують відповідні компетентні органи та і органи виконавчої влади на місцях не проявляють особливого ентузіазму. Наприклад стосовно питання забезпечення земельними ділянками чи житлом переселенців  зі сходу України.  Питання, з якими звертаються пересічні громадяни і які не входять в сферу компетенції  роботи комісії, стараюсь вирішити особисто.

Зауважу, що в ЗМІ було подано оголошення про створення комісії тому ще раз нагадую, що про факти зловживання службовим становищем при вирішенні земельних питань посадовими особами виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також про інші порушення земельного законодавства,  прошу повідомляти за телефонами 0672088666, 778125 та на електронну адресу [email protected] .

Будую свою роботу на засадах публічності, тому спілкуюся з Вами через соціальні мережі,  телефон, у приміщенні Волинської обласної ради в кімнаті депутата, і, при потребі, безпосередньо в будь якому куточку нашої області. Докладаю максимум зусиль для позитивного вирішення запитів та звернень які озвучую на усіх сесійних засіданнях чи надсилаю у письмовій формі. Зокрема це запити:

- щодо звіту голови Волинської обласної державної адміністрації;

-щодо законності дій власників товариства «Вікінг»;

-щодо виділення коштів на реконструкцію спортивно-ігрового майданчика у м. Горохів;

-щодо надання інформації стосовно фінансування філії ДП «Волинський облавтодор» «Горохівський автодор» за 2016 рік;

-щодо забезпечення автомобілем у порядку загальної черги Філіпчука А. А.;

-щодо виділення земельної ділянки матері загиблого військовослужбовця Мокренка С. В.;

-щодо придбання слухових апаратів Денисову Б. С.;

-щодо передачі у власність Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» земельної ділянки.

Для надання допомоги волинянам, передусім хворим дітям, повністю використав кошти із депутатського фонду.

Часто у своїй депутатській діяльності стикаюся з небажанням співпрацювати і навіть з протидією від органів виконавчої влади. Тому хочу наголосити, потрібно щоб влада і відповідальність будуть сконцентровані в одних руках - без реформи місцевого самоврядування реформи будуть неефективні.

Сподіваюсь виправдати Вашу довіру та підтримку дорогі Волиняни.  Тільки разом побудуємо процвітаючу Волинь!

 

Всі звіти депутатів Волиньради

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У StrikeCity  - новорічна ніч з ганстерами та вишуканими красунями
Наступна новина Осінній етюд зимового Луцька на світлинах Віктора Чухрая
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні