Володимир-Волинську школу-інтернат відстоюють в Міносвіти

Володимир-Волинську школу-інтернат відстоюють в Міносвіти

Одне із питань, яке турбує багатьох батьків у Володимирі-Волинському – збереження повноцінного фінансування Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату, де навчаються їх діти.

Аби добитися підтримки закладу з боку профільного міністерства, народний депутат Ігор Гузь разом із директором школи-інтернату Валентином Вірковським та першим заступником міського голови Володимира Ярославом Матвійчуком зустрілися із Міністром освіти Лілією Гриневич.

Про це парламентар написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Міністр дала зрозуміти, що готова максимально допомагати школі-інтернату для збереження досвідченого колективу, а також фінансування програм підготовки дітей та молоді у спортивному, природничому та інших напрямках. Це один із найкращих закладів такого профілю не тільки на Волині, а й в Україні, тому він повинен мати належне забезпечення.

Отож, наразі спільно із представниками Міністерства освіти та науки розробляємо механізм співфінансування школи-інтернату із різних бюджетів.

Запевняю батьків та персонал закладу - все буде добре», - йдеться у дописі.

Прес-служба народного депутата


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині екстрасенси з СТБ допомагали розслідувати подвійне вбивство
Наступна новина 50-річна Памела Андерсон показала струнку фігуру в рекламі білизни. Фото
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні