На Волині екстрасенси з СТБ допомагали розслідувати подвійне вбивство

На Волині екстрасенси з СТБ допомагали розслідувати подвійне вбивство

У райцентрі Рожище на Волині побували експерти програми «Слідство ведуть екстрасенси»

Ясновидиці  Олена Курилова та Яна Пасинкова приїхали розслідувати подвійне вбивство, – пише Волинська служба новин.

Екстрасенси співпрацювали з правоохоронцями та допомагали слідству розслідувати вбивство, яке сталося в селі Рудка Козинська 3 березня 2017 року. 

Куди привели сліди вбивці, ви зможете дізнатися на телеканалі СТБ в одному з випусків програми «Слідство ведуть екстрасенси», – зазначає ВСН.

Нагадаємо, подвійне вбивство дідуся та онуки, яке сколихнуло всю Україну, у згаданому селі сталося 3 березня.

Згодом у відомому телевізійному ток-шоу “Говорить Україна”, що виходить на телеканалі “Україна”, обговорювали цю резонансну трагедію і ймовірного вбивцю.

Як стало відомо із програми, імовірний вбивця живе майже за 100 кілометрів від села, де стався цей шокуючий випадок. З ним у поліції проводили слідчі дії як з одним із підозрюваних, але не затримали, бо він, мовляв, мав “жовту” картку. Коли ж його відпустили, він швиденько виїхав у Росію.

Згодом пенсіонерка з Рожища Євгенія Корніюк розповідала, що її онука Андрія Дем’янчука безпідставно підозрюють у цьому вбивстві. Жінка приїжджала до Луцька, аби зустрітися з начальником Головного управління Нацполіції в області Петром Шпигою та попросити в нього милості для її онука.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заступник міністра Мінрегіонбуду прорекламував дитячий садок у Княгининівській ОТГ
Наступна новина Володимир-Волинську школу-інтернат відстоюють в Міносвіти
Останні новини
Схожі новини