Володимирська громада спрямувала понад 4 мільйони на підтримку військових

Володимирська громада спрямувала понад 4 мільйони на підтримку військових

З бюджету Володимирської громади спрямували понад 4 мільйони гривень на підтримку Сил оборони.

Відповідне рішення прийняли на позачерговій сесії міської ради, повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Зокрема, 14-ій ОМБр на закупівлю 30 «мавіків» виділено 1 мільйон 927 тисяч 200 гривень, додатково до цієї суми додано 352 тисячі 800 гривень із коштів, які раніше виділялись на виготовлення банерів про полеглих захисників, – відповідне прохання отримали від членів родин загиблих військовослужбовців.

Ще 2 мільйони гривень субвенції підуть на закупівлю автомобіля зі спеціальним обладнанням та інші потреби для одного зі спецпідрозділів Сил оборони України. А 110 тисяч гривень допоможуть місцевому відділу ДСНС в облаштуванні пункту управління для виконання першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Депутати проголосували і за безоплатну передачу майна двом військовим частинам на загальну суму 3 мільйони 333 тисячі 800 гривень: для одного підрозділу закуплено 10 «мавіків», для іншого – 8 монокулярів нічного бачення DTS-13, 28 ручних монокулярних тепловізорів AGM Taipan TM15-384 та 8 телевізорів GRUNHELM


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку прикордонники змагалися за першість у кросфіті. ФОТО
Наступна новина Україна може створити військові комендатури у Курській області, – Зеленський
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні