Володимир-Волинська районна рада ухвалила рішення піднімати червоно-чорний прапор

Володимир-Волинська районна рада ухвалила рішення піднімати червоно-чорний прапор

1 березня 2018 року, відбулася чергова сесія Володимир-Волинської районної ради. Районна рада одноголосним рішенням ухвалила вивішувати червоно-чорний прапор під час пам'ятних дат національно-визвольної боротьби. Про це повідомила Прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Відповідний проект був підготовлений фракцією ВО "Свобода". Доповідав із цього питання голова фракції ВО "Свобода" в районній раді Павло Карпюк.

У підсумку, депутати районної ради одноголосно ухвалили рішення вивішувати червоно-чорний стяг у дні, пов'язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшанування пам'яті Героїв.

"Волинь гідно відреагувала на так званий "антибандерівський" закон поляків! Це вже 12-а місцева рада на Волині, яка з ініціативи ВО "Свобода" прийняла рішення піднімати червоно-чорний прапор боротьби українців. Сьогодні - Володимир-Волинська районна, а до цього такі ж рішення прийняли: Камінь-Каширська міська, Камінь-Каширська районна, Рожищенська районна, Ратнівська районна, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Рожищенська міська, Ковельська міська, Ковельська районна та Іваничівська районні ради", ‒ прокоментував таке рішення голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Більше двох літрів сурогату мініципали вилучили в лучанки
Наступна новина Невідомі потрощили стадіон біля луцької школи
Останні новини
Схожі новини