Волонтерка, яка два роки прожила на Волині, зробила на пам'ять оригінальне тату. ФОТО

Волонтерка, яка два роки прожила на Волині, зробила на пам'ять оригінальне тату. ФОТО
Фото: БУГ

Тату зі словами слів гімну Волині «Волинь моя, краса моя» зробила волонтерка, яка протягом 2-ох останніх років працювала у Володимирі. 

«Я хотіла татуювання, яке нагадувало про мій час в Україні. Але не просто Україна взагалі, а щось більш особисте, – розповіла Офелія у коментарі журналісту видання «БУГ». – Протягом останніх кількох днів у Володимирі Настя, Олена та Наталія розповідали про відому тут пісню «Волинь моя, краса моя». В той момент вже я знала, що я хочу таке татуювання. Я провела на Волині останні 2 роки, тому і вирішила написати назву пісні на моїй руці, і це завжди буде нагадувати мені про мій час у Володимирі-Волинському».  

Нагадаємо, що Офелія у Володимирі-Волинському працювала на базі педагогічного коледжу, де провела кілька англомовних таборів. Також дівчина разом з Оленою Омелюх та Анастасією Азановою створили у місті англомовний клуб.

По закінченню 2-х річного перебування у Володимирі-Волинському, дівчина разом із матір’ю вирушила в подорож Європою, а найближчим часом повернеться до Сполучених Штатів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у вільний обіг випустили 601 «транзитне» авто
Наступна новина За рік на Волині викрили 89 фактів незаконної вирубки лісу
Останні новини
Схожі новини