Ворог зазнає серйозної поразки, – головний «будівельник» тероборони Волині. ВІДЕО

Ворог зазнає серйозної поразки, – головний «будівельник» тероборони Волині. ВІДЕО

На одній із прикордонних позицій наших військових на Волині біля лісу видніється присипаний снігом горбик. Під ним знаходиться великий бліндаж – настільки добре облаштований, що в ньому відчувається домашній затишок. Власне, усі споруди навколо вибудовані з думкою про зручність.

Їх побудували воїни волинської бригади тероборони, які сторожать кордон з боку білоруссі. Про це йдеться в сюжеті Командування Об'єднаних Сил ЗС України. 

Військовослужбовець Володимир там – головний “будівельник”. Чоловік провадив собі звичайне життя, але говорить, що коли почув як загарбники вже до Києва підбираються – зідзвонився з другом і в той же день вони тримали зброю у руках.

– Моїм завданням було побудувати бліндаж так, щоб він був захований під землею. Але в цій місцевості “закопатися” неможливо, максимум – півметра, далі – вода. Та все ж постаралися зробити бліндаж надійним, щоб від “прильоту” не зруйнувався. Ми з побратимами будували його разом, кожен висловлював свою думку та допомагав, – розповів чоловік.

Володимир показав облаштовані на позиції й інші приміщення: там і піч побудована, і душова кімната, і затишна кухня:

– Ми навіть, якщо кудись відлучаємось, то потім, коли повертаємося, кажемо: “Йдемо додому”. Я вважаю, що кожна людина повинна прагнути до кращого, облаштовувати свій благоустрій. Якщо завтра треба буде воювати в окопах, то будемо жити як прийдеться, а поки є можливість кращого, то облаштовуємося.

На завершення захисник додає, що закінчення війни без нашої перемоги тут ніхто не чекає. Всі впевнені, що ворог зазнає серйозної поразки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Їхні чоловіки на війні з перших днів: в селі на Волині жінки організували тиловий батальйон
Наступна новина У прикордонні Волині та Рівненщини перевіряють підозрілих осіб
Останні новини
Схожі новини