Восьмеро волинян травмувалися в аварії на трасі Київ-Чоп, четверо з яких – неповнолітні

Восьмеро волинян травмувалися в аварії на трасі Київ-Чоп, четверо з яких – неповнолітні

На автодорозі Київ-Чоп в аварії травмувалися водій легковика BMW та восьмеро волинян – пасажирів мікроавтобуса Mercedes Sprinter. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23 години 2 січня неподалік села Давидів на Львівщині.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Суспільне.Волинь.

Правоохоронці встановили: водій ВMW, 26-річний львів'янин не впорався з керуванням – авто виїхало на смугу зустрічного руху. У результаті легковик зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, за кермом якого перебував 36-річний житель Луцька.

У ДТП восьмеро пасажирів мікроавтобуса із отриманими травмами звернулися за допомогою до медиків. Усі пасажири – жителі Волині, четверо з яких – неповнолітні. Після обстеження медики госпіталізували 17-річну пасажирку мікроавтобуса.

Також травмувався водій BMW, його госпіталізували. Інших пасажирів відпустили додому після надання допомоги.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині продовжують шукати лучанина, який поїхав у невідомому напрямку на авто
Наступна новина Коронавірус на Волині: що змінилося за добу
Останні новини
Схожі новини