Воїн Волинської бригади виборов «золото» на «Іграх нескорених»

Воїн Волинської бригади виборов «золото» на «Іграх нескорених»

Військовий 14 омбр імені князя Романа Великого Микола Луговий посів перше місце на «Іграх Нескорених».

Про це розповіли на фейсбук-сторінці бригади.

Впродовж кількох днів у Києві проходив національний відбір до збірної України «Ігри Нескорених-2025». Національні змагання з різних видів спорту проходили серед поранених військовослужбовців та ветеранів.

Участь у спортивних змаганнях взяли і військовослужбовці нашої Князівської бригади. Зокрема Микола Луговий, який отримав на фронті кілька поранень, посів 1 місце на дистанції 1500 м в категорії ІТ-3.

«Спортивний результат це добре, але “Ігри нескорених” це - про відновлення військовослужбовців та ветеранів завдяки спорту. Спорт дає шанс кожному, у спорті немає нічого неможливого! Перебуваючи в тренувальному таборі, я багато для себе дізнався нового. Під час наших тренувань, ми об'єднувалися, спілкувалися, підтримували один одного! Ми були як одна сім'я! Таких центрів потрібно побільше в нашій країні! Військові, які зазнали важких поранень, потребують реабілітації. І спорт тут дуже важливий. Саме в спорті кожен знаходить себе і випробовує на міцність, на силу духу! Повірте, я це відчув на собі. Щиро вдячний кожному хто, мене підтримував!» - зазначив Луговий. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назавжди 25: у Рожищі прощалися із загиблим воїном Владиславом Кравчуком
Наступна новина Пройшов шлях від солдата до командира відділення: історія програміста з Луцька
Останні новини
Схожі новини