Воїн з Волині, які втратив ноги внаслідок вибуху, знову ходить

Воїн з Волині, які втратив ноги внаслідок вибуху, знову ходить

Роману Гримайлу 26 років. Він родом із селища Кутрів на Волині. До повномасштабного вторгнення працював у Польщі та жив звичайним життям. Однак війна внесла свої корективи – хлопець втратив дві ноги внаслідок вибуху.

Про це пише МОЗ у фейсбуці. 

24 лютого хлопець «за покликом серця» повернувся в Україну та добровольцем вступив до лав ЗСУ. Пройшов спеціалізоване навчання в Великій Британії.

На Донецькому напрямку, внаслідок одного з таких ворожих обстрілів отримав мінно-вибухове поранення і втратив обидві нижні кінцівки.

Роман втратив кінцівки, але не здався. Спершу захисник потрапив до травматологічного відділення Обласної клінічної лікарні ім. М. І. Пирогова, а після — на реабілітацію до Клінічного центру медичної реабілітації та фізіотерапії.

Роман пройшов через довгі й непрості місяці реабілітації та боротьби, перш ніж зміг повністю відновитися та адаптуватися до протезів. Зараз він повний жаги до життя і боротьби за власне майбутнє та попри все вірить у найскорішу перемогу України над ворогом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині підірвалося авто з військовослужбовцями: є загиблі і поранені
Наступна новина Навіщо брати автомобіль на прокат: переваги та недоліки
Останні новини
Схожі новини