Воїна з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Воїна з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

За особисту мужність і відданість під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, згідно з Указом Президента України №381/2024 від 25 червня 2024 року, солдата Владислава Богомаза з Вишнівської громади посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Державну відзнаку отримала його мати Олександра.

Про це інформують у громаді. 

Владислав народився 1 жовтня 1999 року. Він був простим хлопцем з великим серцем і мріями про мирне майбутнє для своєї країни. З початком повномасштабного вторгнення росії, не вагаючись, пішов захищати свою Батьківщину. Служив механіком 2 розрахунку 1 самохідного артилерійського взводу 1 самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону.

Трагічна загибель Владислава сталася 27 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівське, Бахмутського району, Донецької області – у районі запеклих боїв, де українські військові продовжують стримувати наступи противника, захищаючи територіальну цілісність України.

Нині триває збір підписів для підтримки петиції щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) загиблому військовослужбовцю Богомазу Владиславу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський прокоментував чутки щодо відставки Умєрова та Буданова
Наступна новина Бійчиня волинської бригади «Миша» нищить окупантів за допомогою дрона «Вампір». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні