«Воїни» провели урок спорту для учнів луцької школи

«Воїни» провели урок спорту для учнів луцької школи

Чемпіони спортивного клубу «Воїн» Андрій Місюк та Богдан Лабудяк разом із тренером Дмитром Василенком провели урок спорту у 18-ій школі Луцька.

Запросила їх поспілкуватися із школярами класний керівник 1-В класу Алла Пушкарчук.

Від тренера з ударної техніки першачки дізналися про діяльність Федерацій ММА та бойового самбо, про змагання, в яких беруть участь вихованці «Воїну», їхні перемоги, а також про соціальний проект «Воїнами не народжуються» та про історію такого виду спорту, як змішані єдиноборства. Діти цікавилися харчуванням спортсменів і здоровим способом життя, та найбільше їхню увагу привертали чемпіонські медалі на грудях вихованців «Воїна». По закінченню уроку спорту учні радо розглядали нагороди, особливо – Кубок Європи з бойового самбо, а дехто навіть висловив бажання прийти тренуватися до клубу.

«Воїнами не народжуються, ними стають», адже за підростаючим поколінням – майбутнє і воно повинне творитися тими, хто не просто фізично сильний, а й мудрий та розумний», – наголосив тренер «Воїна» Дмитро Василенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська «Просвіта» святкує сторічний ювілей. ФОТО
Наступна новина У перший день зими лучан закликають пошити іграшки для онкохворих діток
Останні новини
Схожі новини