Враження зв'язківця з Волині про службу на передовій

Враження зв'язківця з Волині про службу на передовій

Богдану Жиговцю – 32. Він очолює центр оперативного зв’язку електронних комунікацій та інформаційних технологій ГУ ДСНС області. Його професійна діяльність в ДСНС пов'язана з галуззю інформаційних технологій. Це сфера, де усе стрімко змінюється, тому важливо не зупинятися у підвищенні фахового рівня.

А ще, переконує Богдан Жиговець, для злагодженої роботи не менш важливою є продуктивна атмосфера в колективі, пише пресслужба ДСНС.

Мої колеги саме такі — молоді, амбітні, готові працювати над собою, вдосконалюючи фахові знання, — розповідає він.

66 діб Богдан Жиговець ніс службу на деокупованих територіях Донецької області – працював над забезпеченням різного виду зв’язку між піротехнічними розрахунками – радіообміну, супутникового й цифрового. Враховуючи потреби й специфіку окремих видів робіт, організовував комунікацію між відділеннями саперів, забезпечував деякі безпекові процеси.

На Донеччині не доводилося бувати дотепер. Був під впливом стереотипу, що Донеччина – це степ, шахти й терикони. Насправді ж це ще й прекрасна земля з густими лісами й розлогими ландшафтами, – розказав чоловік.

І хоч нині територія густо всіяна боєприпасами, там ведуться активні бойові дії, військові й сили оборони докладають колосальних зусиль, щоб туди повернулося мирне спокійне життя.

Українські сапери для мене — титани. Вони роблять неймовірне у нереальних умовах. Хлопці знешкоджують боєприпаси упритул до лінії зіткнення, в умовах загроз з повітря і з землі, влітку – за надвисоких температур, в постійному ризику і максимальній зосередженості, – цитують Богдана на сайті ДСНС.

Як і всі українці, Богдан Жиговець мріє про перемогу і робить, що вміє і може, для її наближення.

Коли війна приходить до тебе, у твій дім і твою родину – переоцінюєш усе. Свою незалежність та майбутнє нащадків українці виборюють найдорожчою ціною – власним життям. Маємо бути гідними цих жертв, – каже. зв'язківець


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський показав українську ракету-дрон «Паляниця»
Наступна новина Росія атакувала Луцьк. Є загиблий
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні