«Вразила сила, віра, мужність та незламність»: італійський фотограф показує світу Україну

«Вразила сила, віра, мужність та незламність»: італійський фотограф показує світу Україну

Джованні Карді – італієць, який понад 20 років живе в Лондоні. Останні кілька днів провів у Ковелі. До того робив знімки в Ужгороді та Мукачево.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Джованні разом з українськими фотографами та журналістами брав участь у проєкті «Україна, яку не можна забути». Це видання він презентував міському голові Ігорю Чайці.

Зараз команда, у якій він працює, готує новий альбом про українських жінок.

У наше місто приїхав ще й тому, що воно розташоване неподалік кордону з білоруссю. Каже, що хотів побачити на власні очі життя в країні, де йде війна, адже не про все можна дізнатись із медіа. Він хоче з допомогою світлин розповісти світові про Україну та її людей.

У Ковелі Джованні встиг поговорити з воїнами, які були поранені на фронті, рятувальниками, порозмовляв із переселенцями, людьми, які допомагають цим сім’ям, прийшов він і на захід до Дня пам’яті жертв Голодомору. Йому цікаво зустрічати перехожих на вулиці, спілкуватись з ними.

«Вразила сила, віра, мужність та незламність українців. Люди виконують щодня велику роботу і не вважають це героїзмом. В Україні війна, все не просто, але усі продовжують жити, не складаючи рук», – поділився він своїми враженнями.

«Моє серце належить Україні», – додає Джованні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Побачене закарбовується глибоко в серці». Музиканти оркестру прикордонників про поховання Героїв


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медики з Волині працювали на деокупованій Херсонщині
Наступна новина 217 кілометрів: волинська тероборона заміновує територію біля кордону з білоруссю. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини