Вручили приз другому переможцю акції «Купуй сардельки - вигравай IPhone» від ТМ «Забіяка»

Вручили приз другому переможцю акції «Купуй сардельки - вигравай IPhone» від ТМ «Забіяка»

Компанія «Забіяка» щотижня протягом березня розігрує чотири ігрові приставки Sony PlayStation, а наприкінці місяця на учасників чекає головний приз - IPhone 11ProMax. У вівторок, 17 березня, другий приз отримала лучанка Оксана Карпова.

Вона розповіла, що завжди купує продукцію ТМ «Забіяка», бо це смачно та доступно.

« Люблю усі сардельки від цієї компанії, але найбільше подобаються «Пузаті». Взагалі ця компанія виробляє і смачні, і доступні за ціною м’ясні вироби, тому дуже рада, що ще й приз отримала», – поділилась своїми враженням переможниця.

Також жінка зазначила, що буде й надалі брати участь у таких акціях, адже цей подарунок – неймовірна радість для двох її дітей.

«Вони вже мене чекають з цим подарунком. Відразу, як виграла, сказала їм, то щастю не було меж», – розповіла друга переможниця розіграшу від ТМ «Забіяка».

До слова, умови акції дуже прості - купуєш упаковку будь-яких сардельок ТМ «Забіяка» чи Фамільної майстерні «Забіяка&Забіяка», знаходиш на упаковці промостікер з кодом, наступний крок - реєструєш код на сайті promo.zabijaka.ua - ну а далі справа удачі.

Розіграші ще двох приставок Sony PlayStation відбуватимуться щопонеділка у прямому ефірі на сторінці «Перший» у соціальній мережі фейсбук, окрім того всі коди, надіслані протягом березня, беруть участь у розіграші головного призу IPhone 11ProMax, який відбудеться 1 квітня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Все, що потрібно знати про тести на коронавірус. Чи можна зробити їх вдома? Яка буде ціна?
Наступна новина У Луцьку хочуть повністю зупинити курсування маршруток і тролейбусів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні