У Луцьку хочуть повністю зупинити курсування маршруток і тролейбусів

У Луцьку хочуть повністю зупинити курсування маршруток і тролейбусів
Фото ілюстративне

У Луцьку з 19 березня хочуть повністю припинити курсування громадського транспорту.

Відповідний проєкт рішення розглянуть на засіданні міськвиконкому 18 березня, повідомив у фейбсуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«Краще потерпіти незручності, тимчасово призупинити роботу й змінити її формат, аніж сотнями ховати лучан на кладовищах», – зазначив посадовець.

Він пояснив, чому не можуть обмежити максимальну кількість пасажирів у транспорті:

«Обмеження щодо одночасної максимальної кількості пасажирів в транспорті контролювати буде неможливо, як і наявність в пасажирів засобів захисту, намагання здійснювати такий контроль може призвести до сутичок пасажирів між собою та з водіями/контролерами».

Поліщук запевнив, довезення лікарів, медсестер, іншого персоналу на місце роботи  буде забезпечуватися за рахунок місцевих бюджетів, а організовувати цю роботу буде управління транспорту міської ради.

«Така ж робота проводиться з керівниками стратегічних комунальних підприємств, установ та організацій, які забезпечують щоденну життєдіяльність міста. Довіз працівників таких закладів буде здійснюватися силами відповідних підприємств, установ та організацій та коштом місцевих бюджетів», – йдеться у дописі.

«Рекомендуємо власникам та керівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам-підприємцям продуктивно використати завтрашній день для організації роботи, завчасно подбати про довіз своїх працівників на роботу та змістити робочий графік зранку та ввечері з урахуванням необхідності більшої кількості часу, щоб дістатися працівникам на роботу», – додав Ігор Поліщук.

Нагадаємо, із 17 березня у Луцьку закрили усі заклади, окрім продуктових магазинів та аптек. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вручили приз другому переможцю акції «Купуй сардельки - вигравай IPhone» від ТМ «Забіяка»
Наступна новина «Приїхав у Луцьк – офігів». Інтерв'ю з Олександром Лазорком. Частина 2
Останні новини
Схожі новини