Врятував вісьмох побратимів. У Ковелі попрощались з загиблим Героєм

Врятував вісьмох побратимів. У Ковелі попрощались з загиблим Героєм
Фото зі сторінки у «Facebook» Ігоря Чайки

У Ковелі попрощались з загиблим у Запорізькій області військовим Єгором Лобановим.

Про це 6-го березня на своїй сторінці у «Facebook» повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка.

За його словами, 24-річний волинянин загинув біля міста Токмак Запорізької області. 

«Попрощалися сьогодні з Єгором Лобановим. Назавжди 24-річним. Військовий загинув, як стало пізніше точно відомо — біля міста Токмак Запорізької області. Загинув, врятувавши вісьмох інших побратимів. Ковельська земля зростила Воїна. Ще і ще раз уклін за такого сина батькам — Юрію та Оксані Лобановим», - написав він.

За словами міського голови Ковеля, Єгор Лобанов з дитинства мріяв стати військовим, на «відмінно» закінчив загальноосвітню школу № 8 і Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, з відзнакою - Одеську військову академію. Навчався і стажувався у США.

Фото зі сторінки у «Facebook» Ігоря Чайки

«Шворак Василь Григорович, директор школи № 8, де навчався Єгор, під час прощальної промови на кладовищі сказав, що він був «зв’язковим» між однокласниками і педагогами, що він був надзвичайно старанним учнем: не було такої олімпіади, в якій би він не брав участі.

Уже перша вчителька бачила, що це буде «золота» людина. І його заповітна мрія - стати військовим, була відомою ще в школі. Він пройшов шлях професійного зростання, як військовий. Але, на жаль, невблаганна війна зробила свою справу...», - додав міський голова.

Перед прощанням усі присутні почули через збережений на телефоні його подруги Олі запис - голос Єгора. При житті він любив і багато читав поезію.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ковельчанин Єгор Лобанов загинув на Донеччині, однак згодом стало відомо, що він загинув у боях у Запорізькій області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін заборонив стягнення штрафів за несплату комуналки під час воєнного стану
Наступна новина «Я зробив, як ти просила». Російський військовий здався в полон на прохання своєї дівчини з України
Останні новини
Схожі новини