Все, що потрібно знати про Ессенціалє

Все, що потрібно знати про Ессенціалє
Фото ілюстративне

Крім виведення токсинів з організму, печінка виробляє особливі речовини, що підтримують структуру клітин і відновлюють пошкоджені тканини. Що робити, коли орган не справляється зі своїми функціями, та яку роль відіграє Ессенціалє у її лікуванні?

 

 

Що таке есенціальні фосфоліпіди

Фосфоліпіди підтримують в цілісності оболонку (мембрану) всіх клітин організму. При нестачі фосфоліпідів страждає безліч клітин і систем. Ці компоненти «розчиняють» певні речовини, наприклад, холестерин. З віком концентрація останнього в організмі людини зростає, а кількість фосфоліпідів, навпаки, зменшується. Через це уповільнюються всі обмінні процеси.

Найбільша кількість фосфоліпідів продукується у печінці, а також у мозку, серці та нервових клітинах. Токсини, які печінка виводить з організму, мають руйнівний вплив на її клітини (гепатоцити). «Загибель» гепатоцитів може призвести до захворювань цього органу. У клітинах почне накопичуватися жир і розвинеться хронічне запалення.

Коли потрібно приймати препарати

Медикаменти вживають лише за рекомендацією лікаря. Ессенціальні фосфоліпіди мають додаткову молекулу лінолевої кислоти, котрої немає у звичайних фосфоліпідів. Вони замінюють аналогічні пошкоджені компоненти клітин, тобто є гепатопротекторами — препарами, що захищають клітини печінки. Одним із таких препаратів є Ессенціалє. Повну інструкцію можна прочитати на офіційному сайті essentiale.ua.

Лікарський засіб випускається у двох формах:

  • капсули 
  • розчин для крапельниць 

Він майже не має побічних ефектів та добре переноситься. Есенціальні фосфоліпіди необхідні після курсу лікування токсичними лікарськими препаратами або після тривалого вживання алкоголю. Дефіцит фосфоліпідів також може виникнути при неповноцінному харчуванні, голодуванні, постійних дієтах.

При нормальному харчуванні здорова людина не потребує додаткового прийому препаратів. Вони рятують, коли печінка не справляється зі своєю функцією нейтралізації та виведення токсинів. При поганому самопочутті можна перевірити стан печінки, зробивши загальний аналіз крові з вени та біохімію.

Ні в якому разі не призначайте печінкові препарати собі самостійно — самолікування може зашкодити вашому здоров’ю.

За матеріалами сайту www.essentiale.ua. Перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією медичного препарату та проконсультуйтеся з лікарем.
Р.П. №UA/8682/01/01 Наказ МОЗ України №1504 від 16.08.2018. Зберігати в недоступному для дітей місці.
ТОВ «Санофі-Авентіс Україна», Київ, 01033, вул. Жилянська, 48/50а, тел.: +38 (044) 354 20 00, факс: +38 (044) 354 20 01, www.sanofi.ua  SAUA.PCH.19.08.0544

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Заради дикунської розваги»: на Волині розстріляли сім ланей
Наступна новина У Луцьку протестували під російськомовною кав'ярнею
Останні новини
Схожі новини