Встигніть купити дешевше: з 10 березня в «Інвесторі» нові ціни на житло

Встигніть купити дешевше: з 10 березня в «Інвесторі» нові  ціни на житло

У Будівельній компанії «Інвестор» нагадують, що з 10 березня зростає ціна на квартири і таунхауси.

«Такий крок - вимушений.  Це крок, до якого нас спонукає ринок. Зокрема, за останній час суттєво здорожчали будівельні матеріали. До того ж мусимо збільшувати заробітну плату працівникам, аби вони не виїжджали за кордон. Особливо це стосується спеціалістів, наприклад, штукатурів, яких постійно запрошують в Європу», - кажуть в «Інвесторі».

Відколи було оголошено акцію, нею скористалося чимало людей, які серйозно ставляться до сімейного бюджету і великих капіталовкладень. Хто ще вагається або думає, має час до 10 березня. З цього дня діятимуть нові ціни.

Тож охочі придбати житло у ЖК «Супернова», «Юпітер» та «Парковий квартал» мають можливість купити квартири ще за старими цінами

«До 10-го березня ціна залишиться старою, також діють усі актуальні акції та спеціальні пропозиції», — додають в компанії.

Нагадаємо, Будівельна компанія «Інвестор» продає таунхауси за акційною ціною. Затишні та комфортні будинки можна придбати за повною вартістю або на умовах відтермінування.

Звертайтесь у відділ продажів за телефоном:

096 030 20 10

або ж за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13в

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учасникам стрілянини на Набережній дали умовне. ВІДЕО
Наступна новина У луцькому «Промені» відкрився магазин квітів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини