Учасникам стрілянини на Набережній дали умовне. ВІДЕО

Учасникам стрілянини на Набережній дали умовне. ВІДЕО
Тимур Байрамов та Дмитро Нагайчук

Двох учасників стрілянини на луцькій автомийці відпустили на волю.  Тимур Байрамов та Дмитро Нагайчук отримали два роки умовно.

Під час слухання в суді озвучили, що обвинувачені не мають жодної судимості. Однак, на попередніх слуханнях зачитували перелік кримінальних порушень, в яких фігурував Тимур Байрамов, - повідомляють у сюжеті ТРК Аверс.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО «РОЗБІРКУ» НА ЛУЦЬКІЙ НАБЕРЕЖНІЙ

«Послужний список військового стрільця Тимура Байрамова вражає. Свідки стрілянини на автомийці упізнали його, як учасника злочину. На фінальному засіданні усе міняється. Прокурор іде із зали суду навіть не дочекавшись вироку», - йдеться у сюжеті.

Як зазначають в сюжеті, у кримінальній справі людей, яких підозрювали у вбивстві перекваліфікували на таких, які приїхали з Київської області до Луцька і через кілька днів випадково потрапили на збройні розбірки і до них не причетні.

«Слідчий перекваліфікував справу з убивства на хуліганство, а згодом - на неповідомлення злочину. Проти перекваліфікації злочину прокурор не заперечував. Не виникло питань і у судді Андрія Сівчука, який присудив чоловіка 2 роки умовно», – зазначають журналісти.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на проспекті Волі буде нова велосипедна доріжка
Наступна новина Встигніть купити дешевше: з 10 березня в «Інвесторі» нові ціни на житло
Останні новини
Схожі новини