Вступ-2021: виші оприлюднюють рейтингові списки абітурієнтів, які пройшли на бюджет

Вступ-2021: виші оприлюднюють рейтингові списки абітурієнтів, які пройшли на бюджет
Фото ілюстративне

28 липня абітурієнти, які подавали заяви про вступ на навчання за бакалаврськими або медичними магістерськими програмами на базі повної загальної середньої освіти, дізнаються чи отримали вони можливість навчатись за кошти державного бюджету.

Про це інформують УНН .

Відповідно до умов прийому до закладів вищої освіти, оголошення рейтингових списків вступників, із зазначенням рекомендованих до зарахування на бюджет, по кожному закладу вищої освіти та спеціальності відбудеться 28 липня на сайті Вступ.ОСВІТА.UA.

Також, навпроти тієї заяви в електронному кабінеті вступника, за якою абітурієнт буде рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування».

Подання оригіналів документів до вишів вступниками здійснюватиметься до 18:00 2 серпня. До цього часу вступнику необхідно або привезти документи до приймальної комісії, або ж надіслати їх поштою (з обов’язковим описом вкладень) чи електронною поштою з накладанням на сканкопії КЕП вступника).

Зарахування на бюджет відбуватиметься 9 серпня, а переведення на вакантні місця держзамовлення – не пізніше 19 серпня.

Читати також: Які професії найчастіше обирають українські випускники цього року


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині – недостатньо нового житла, – Андрій Разумовський
Наступна новина Через «Ягодин» хотіли нелегально вивезти псалтир 1895 року
Останні новини
Схожі новини