Втримали позиції та змусили ворога відступити: волинські тероборонівці отримали нагороди

Втримали позиції та змусили ворога відступити: волинські тероборонівці отримали нагороди

Воїни Володимирського батальйону Волинської ТРО відбили масований штурм, втримали позиції та змусили ворога відступити з великими втратами.

Про бійців йдеться на фейсбук-сторінці 100 бригади ТрО.

Юрій «Сліпий», Сергій «Тимур», Олег «Комбайнер», Микола «Шарпей», Юрій «Якут», Микола «БМП» та Сергій «Веселий» – бійці третьої стрілецької роти та роти вогневої підтримки Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони. Їхній бат впродовж майже семи місяців успішно виконує бойові завдання на сході України.

Кілька днів тому цим хлопцям довелося відбивати масований штурм. Накривши шквальним артилерійським вогнем одну із наших позицій, ворог великими силами посунув уперед…

Зав’язався пекельний бій, під час якого двоє наших побратимів героїчно віддали свої життя за свободу рідної землі і за право українців називатися українцями. Солдат Іван Іванович Вознюк на псевдо «Турист» та старший солдат Андрій Богданович Вовк на псевдо «Пуля» – назавжди в строю нашої бригади.

Волинські тероборонівці відстояли позицію і змусили штурмову групу ворога відступити з великими втратами.

За проявлену мужність низка бійців Володимирського батальйону одержали бригадні відзнаки з рук командира Волинської бригади тероборони, полковника Руслана Ткачука.

Івана Вознюка та Андрія Вовка представлено до нагородження бойовими орденами посмертно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гігантські навушники AirPods на Волині планують зареєструвати в Книзі рекордів
Наступна новина Коли для луцьких школярів розпочнуться та скільки триватимуть зимові канікули
Останні новини
Схожі новини