«Вулиця різдвяних ангелів» – коли засвітять вогні

«Вулиця різдвяних ангелів» – коли засвітять вогні

Сьогодні, 6 січня, в день Різдва Христового на центральній вулиці нашого міста засвітять святкову ілюмінацією у вигляді янголів. 

Про це повідомляє власкор ВолиньUA.

У рамках мистецького проекту «Вулиця різдвяних янголів» центральну вулицю Луцька прикрашають ілюмінацією у вигляді янголів.

"У період новорічно-різдвяних свят у Луцьку панує особлива атмосфера. А коли темрява опускається на місто, загораються ліхтарі і тисячі маленьких вогників виблискують яскравим сяйвом — місто перетворюється на чарівну різдвяну казку.
А в казці, як ми знаємо, можливо все, тому будьте готові до того, що у Луцьку з Вами може трапитись дивна історія — Ви можете зустрітися з ангелом. Їх тут багато, великі і маленькі, видимі і невидимі... Тому прогулюючись вуличками міста, будьте уважні, бо ж тут ангели чудяться!," - повідомляє керівник управління туризму та промоцій міста Луцька Катерина Теліпська.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині два райони – децентралізаційні аутсайдери
Наступна новина 820 мільйонів доларів Ахметова заарештував суд Кіпру. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини