WEST AUTO HUB переймав досвід у колег з Нідерландів

WEST AUTO HUB переймав досвід у колег з Нідерландів

Фахівці компанії WEST AUTO HUB побували у нідерландських автохаусах BAS TRUCKS та Kleyn Trucks, які займаються продажем вантажівок та спецтехніки, та відвідали компанію Story Auto.

Зауважимо, WEST AUTO HUB – це волинське підприємство, яке надає комплекс послуг – від пошуку авто закордоном, до його купівлі, транспортування, розмитнення та оформлення.

«Ми намагаємося всебічно розвиватися та здобувати передовий європейський досвід для того, щоб послуги комплексу WEST AUTO HUB ставали ще кращими! Будьте певні, ми надаємо тільки якісний європейський сервіс, адже вчимося і співпрацюємо лише з найкращими!» - переконує директорка WAH Юлія Риковська.

«Ми вивчаємо наших партнерів не лише для того, аби перейняти цінний досвід, а й для того, аби на власні очі переконатися, що усі автомобілі, які ми купуємо у великих європейських автохаусах, дійсно відповідають найвищим очікуванням наших покупців в Україні», - додала вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Театральному майдані жінкам робитимуть макіяж і манікюр
Наступна новина Луцький депутат Нестерук складає мандат. Замість нього в раду прийде Моклиця
Останні новини
Схожі новини