«Я бачила розбудову Центрального парку зовсім по-іншому», – Юлія Вусенко

«Я бачила розбудову Центрального парку зовсім по-іншому», – Юлія Вусенко
Центральний парк Луцька

Депутатка Луцької міської ради, колишній секретар міськради Юлія Вусенко вважає, що розбудову Центрального парку культури і відпочинку варто було б робити не так, як це зробила нинішня влада.

Про це вона сказала в інтерв’ю Волинській газеті.

На її думку, зараз у влади відсутня прозора комунікація з бізнесом.

«Наприклад, я бачила розбудову Центрального парку зовсім по-іншому, ніж це зробили… Усі алеї зроблені різними підприємцями. От хто з них як уявляв собі бруківку на алеї – так і виготовив. Але серед них було багато взагалі таких, котрі не мають ніякого відношення до будівництва! І, знаєте, коли я дивлюся на один із місточків із сердечками, завжди згадую того, хто його зробив…» – зазначила Вусенко.

Вона вважає, що варто було розробити чіткий проєкт із конкретними вимогами до облаштування парку, а потім у присутності журналістів провести розмову з представниками соціально відповідального бізнесу.

«І – силами спеціалізованих підприємств провести відповідні роботи. Тоді ця зелена зона мала б концепцію та була б європейською. Мало того, такий підхід стимулював би й інших бізнесменів долучатися до розбудови міста…» – каже депутатка.

«Чесно кажучи, в мене багато ідей та пропозицій. Коли їх озвучую, на жаль, не завжди бачу позитивну реакцію. І майже завжди вони сприймаються як критика. Але я не прагну критикувати, налаштована на діалог. Та його немає... Коли буде, це не від мене залежить», – додала вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським митцям і науковцям вручили престижні премії
Наступна новина На посаду заступника міністра охорони здоров'я претендує відомий антивакцинатор
Останні новини
Схожі новини