Я не буду балотуватися на міського голову Луцька від «Слуги народу», – Олександр Положинський

Я не буду балотуватися на міського голову Луцька від «Слуги народу», – Олександр Положинський
Музикант Олександр Положинський з нардепами від «Слуги народу» Валерієм Стернійчуком та Андрієм Задорожним

Український музикант Олександр Положинський заявляє, що не буде балотуватися на посаду міського голови Луцька від партії «Слуга народу», адже воліє лишатися незалежним.

Про це він заявив у своєму дописі у фейсбуці.

«Якщо вас цікавить якась інформація про мене, якщо ви хочете поширити якусь новину, яка стосується мене, але не впевнені, що це правда, – не посилайтеся на сумнівні джерела. Дійте, як ці хлопці, які навмисно приїхали з Києва, щоби почути особисто від мене, що ні, я не буду балотуватися на посаду міського голови Луцька від партії «Слуга народу». Волію лишатися незалежним», – написав Положинський.

І виклав світлину, на якій він сфотографований із нардепами від «Слуги народу» Валерієм Стернійчуком та Андрієм Задорожним.

Нагадаємо, раніше Положинський заявляв, що не хоче йти у мери Луцька. Проте не відкидав такої можливості, якщо його переконають у тому, що він може на цій посаді щось зробити для міста.

Станом на 1 вересня політична партія «Слуга народу» ще не визначилися із кандидатурою на посаду Луцького міського голови для участі у місцевих виборах 2020.

Один з ймовірних кандидатів на посаду Луцького міського голови від політсили Роман Бондарук розповідав, що на посаду голови від «Слуги народу» може претендувати співак Олександр Положинський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку маршрутки хочуть замінити тролейбусами та автобусами MAN
Наступна новина У суботу і неділю в центрі Луцька перекриють рух транспорту
Останні новини
Схожі новини