На посаду мера Луцька від «Слуги» може йти Положинський, - очільник осередку партії

На посаду мера Луцька від «Слуги» може йти Положинський, - очільник осередку партії
Олександр Положинський

Політична партія "Слуга народу" станом на 1 вересня ще не визначилися із кандидатурою на посаду Луцького міського голови для участі у місцевих виборах 2020.

Про це розповіла Суспільному заступниця прессекретаря партії Марина Невмержицька.

Один з ймовірних кандидатів на посаду Луцького міського голови від політсили Роман Бондарук розповів Суспільному, що на посаду Луцького міського голови від "Слуги народу" може претендувати співак Олександр Положинський.

"Питання щодо моєї кандидатури і, взагалі, кандидата на міського голову Луцька від "Слуги Народу" ще не вирішене. З яких причин - не знаю. Можливо, я проходжу якусь спецперевірку", - розповів Роман Бондарук.

Роман Бондарук нині очолює осередок партії "Слуга народу" у Луцьку. З його слів, нещодавно пройшов стратегічне навчання для кандидатів у міські голови. Під час телефонної розмови розповів, що, ймовірно, на посаду очільника міста від партії може балотуватися співак Олександр Положинський.

Водночас на власній сторінці у Facebook, Олександр Положинський за 2 дні до з'їзду партії "Слуга народу" опублікував допис, у якому повідомив, що його покликали на зустріч в Офіс президента: "Зустріч відбулася, зустріччю задоволений. Зустрічався з Андрієм Єрмаком. Деталі в лічку. А, ні - деталі тільки якщо буде результат".

Суспільне звернулося до Олександра Положинського за коментарем. Озвучену Романом Бондаруком інформацію співак у листуванні у Telegram не спростував і не підтвердив. Сказав, що "не має бажання обговорювати цю зустріч".

У пресслужбі партії кажуть, що з кандидатурою у Луцьку ще визначаються. Чи розглядають Олександра Положинського, як ймовірного кандидата на посаду Луцького міського голови, заступниця прессекретаря "Слуги народу" Марина Невмержицька, не відповіла.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада хоче збільшити штрафи за паління рослин, торфовищ та іншу шкоду довкіллю
Наступна новина Гео Лероса виключили з фракції «Слуги Народу». Що відбулось?
Останні новини
Схожі новини