Як дізнатися, чи насправді ви зголодніли

Як дізнатися, чи насправді ви зголодніли

Психолог розповіла, як легко перевірити, чи справді вам хочеться їсти.

Психолог та експерт зі здорового харчування Мег Арролл поділилась простим способом дізнатися, чи насправді людина голодна, – інформує Радіо Максимум

Вона пояснила, що чимало людей їдять не лише тоді, коли відчувають справжній фізіологічний голод, а й через стреси та навантаження. Такий психологічний голод призводить до переїдання, ожиріння та проблем зі здоров'ям.

Тому психолог поділилась "броколі-тестом", який допоможе визначити, чи справді організм потребує їжі, чи ні. Достатньо просто уявити собі холодильник, у якому нема нічого, окрім броколі. Тоді спати у себе, наскільки сильно ви хочете їсти. Якщо відповідь негативна, то з перекусом варто зачекати, і навпаки.

За словами Мег Арролл, цей простий тест може допомогти налаштувати правильний режим харчування та позбутись від психологічної залежності від їжі у випадках стресу.

Читати також: Кому потрібно їсти яйця кожен день: медики здивували відповіддю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сільська рада на Камінь-Каширщині може приєднатися до Прилісненської ОТГ 
Наступна новина Cудитимуть лучан, які викрали та катували чоловіка
Останні новини
Схожі новини