Як доглядати за шкірою рук навесні: 3 основні правила

Як доглядати за шкірою рук навесні: 3 основні правила

Красива, здорова шкіра потребує щоденного піклування.

Проте навесні шкіра рук потребує особливого догляду, адже через холодний вітер виникають такі проблеми як сухість, подразнення, почервоніння, пересихання.

Ось основні 3 правила для того, щоб шкіра залишалася м'якою, еластичною та красивою, повідомляє "Країна здоров'я"

Правило № 1. Перед тим, як виходити на вулицю, завжди одягайте весняні рукавички. Це допоможе захистити шкіру від почервоніння та вітру.

Для шкіри рук шкідливий різкий перепад температур, а тому намагайтеся не знімати рукавички без необхідності. На випадок, якщо долоні замерзли, потрібно потерти їх одна об одну, щоб покращити кровообіг.

Правило № 2. Для інтенсивного зволоження потрібно підібрати крем, збагачений рослинними оліями, вітамінами А, Е, В, олією та колагеном. А ось таких складників у кремі, як гліцерину та силікону, не варто боятися, оскільки вони пом'якшують шкіру та допомагають втримати вологу.

Зволожувати шкіру рук найкраще ввечері перед сном, нанісши товстий шар крему на ніч.

Правило № 3. Активно застосовуйте пом'якшувальні і живильні маски. Однією з найефективніших є маска, яка містить яєчний жовток та оливкову олію. Вона чудово зволожить суху та потріскану шкіру.

Рецепт маски для шкіри рук:

Для приготування необхідно змішати половину яєчного жовтка з 3 чайними ложками оливкової олії. Її необхідно збити та нанести на шкіру на 10 хвилин. Після того, як олія вбереться шкіру, залишки маски легко забрати сумішшю теплої води з лимоном. Вкінці варто нанести на руки зволожувальний крем.

Якщо дотримувати цих правил щодня, то шкіра на руках залишиться завжди доглянутою та здоровою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь йдуть грози і сильний вітер
Наступна новина У Нововолинську розшукують зниклу собаку, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини