Екс-директора Microsoft Україна Надія Васильєва розповіла, як досягнути своєї мрії

Екс-директора Microsoft Україна Надія Васильєва розповіла, як досягнути своєї мрії

Екс-директор Microsoft-Україна Надія Васильєва у рамках проекту «Школа свідомого громадянина» громадянського руху «Свідомі» поділилася досвідом, як іти до своєї мрії.

Координатор розмови Галина Падалко зазначила, що у своїх інтерв’ю Надія Васильєва неодноразово говорила, що мрія має бути великою.

«Для того, аби людина йшла вперед, відповіді на прості запитання не мають бути перед очима, це має бути мрія, яку хотілося б досягати», – каже екс-директор Microsoft-Україна.

Надія Васильєва зазначила, що дуже важливим фактором є свобода.

«У мене на Facebook довго «висіла» фраза Маргарет Тетчер «Без матеріальної свободи – немає ніякої іншої». Тобто, якщо ти можеш забезпечити себе і сім’ю, ти не думаєш про базові речі й потреби, тоді можна й реалізовувати інші свободи», – підкреслила екс-директор.

Вона повідомила, що у людини має бути особиста творчість.

«Вона приходить тоді, коли ти наодинці. Момент самовідданої творчості, коли ви сам на сам із собою, дозволяє створити нові ідеї, нові мрії. Вони штовхатимуть вас реалізовувати себе далі», – ділиться Надія Васильєва.

Також вона виділила фактор партнерства.

«Потрібно вміти домовляться та говорити «ні». Тобто треба вибудовувати свої бар’єри, бути впевненим у собі й мати матеріальну свободу», – додає Васильєва.

Текст – Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 28 березня
Наступна новина У PremierCity розважалися «Дикі предки»
Останні новини
Схожі новини