Як максимально захистити власне авто

Як максимально захистити власне авто
Фото ілюстративне

Кожен власник нового авто прагне уберегти свій транспорт від ймовірних негараздів. Найкраще це може забезпечити страховий поліс, наприклад поліс КАСКО. Він оберігає машину від проблем, що можуть трапитися на стоянці або в дорозі.

Стихійні лиха, ДТП, дії хуліганів — у цих та інших випадках страховка дає можливість отримати значні фінансові відшкодування. На сьогодні цей вид захисту є доволі популярним, тому його пропонують багато компаній України. Останнім часом оформити такий документ можна онлайн.

Плюси оформлення КАСКО

Цей вид добровільного страхування приваблює своїх користувачів такими перевагами:
● вартість страховки набагато менша, ніж ремонт автомобіля, особливо нового;
● є гарантія отримання компенсації за будь-яких обставин ушкодження авто;
● фінансові зобов’язання діють по всій території України, незалежно від місця придбання поліса.

Споживач, який має поліс, у результаті отримує спокій і відчуття повної захищеності у будь-яких неприємних випадках.

Як обрати пакет КАСКО онлайн

Провідні страхові компанії на своїх сайтах мають спеціальні калькулятори, за допомогою яких можна розрахувати КАСКО онлайн за посиланням.

Сьогодні серед пропозицій можна зустріти різні пакети добровільного захисту авто. Клієнт обирає оптимальний для себе, враховуючи ризики, які йому потрібно.

Найпоширеніші програми:

базова. Коштує найменше. До пакета входить відшкодування у разі угону/повного знищення авто або часткового пошкодження у ДТП;
антистрес. До страхових випадків додані проблеми з автомобілем, які з’явилися у результаті будь-якої аварії, стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб тощо;
преміум. До страхового пакета входять усі можливі негаразди, що можуть статися з машиною чи з власником авто. Передбачені виплати на лікування водія, компенсація моральної шкоди та ін.

Про перелік страхових ризиків, як правило, є інформація на офіційному сайті страхової компанії. Якщо залишаються питання, то варто зв’язатися з менеджером фірми за допомогою чат-бота або за телефоном і з’ясувати усі деталі.

На остаточну вартість КАСКО впливає багато різних факторів. Серед них – марка та модель авто, ринкова ціна, наявність додаткового обладнання, вік транспортного засобу, об’єм двигуна. Також іноді враховують вік та стаж водія, умови експлуатації та зберігання авто, наявність сигналізації тощо. Наявність франшизи зменшує вартість договору страхування.

 

Надійна страхова компанія — запорука безпеки

Серед провідних страхових компаній експерти називають СК VUSO, яка входить до ТОП-10 найбільших страховиків України по КАСКО згідно з рейтингом журналу Insurance Top.

На страховому ринку України вона працює вже 20 років і відома тим, що 85% її клієнтів отримують страхові виплати протягом 7 днів. Великою перевагою є співпраця з перевіреними СТО, які при ремонті ушкоджених авто використовують виключно нові та оригінальні запчастини.

Усе це разом пояснює той факт, чому понад 90% клієнтів компанії задоволені її роботою.

Компанія СК VUSO надає такі гарантії:
● на вас очікує повний інформаційний супровід від моменту оформлення страхового договору. У разі настання страхового випадку достатньо зателефонувати на гарячу лінію, де оператор надасть кваліфіковану відповідь протягом 5 секунд;
● компенсація нараховується без зайвих довідок від поліції або інших державних органів;
● на дорозі надається технічна підтримка — безкоштовна евакуація, заміна пошкоджених коліс, запуск акумулятора тощо;
● застрахувати можна авто віком навіть понад 14 років.

Такий підхід дозволяє стверджувати, що клієнти СК VUSO отримують найцінніше — відчуття максимальної захищеності у критичних ситуаціях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки «ковідних» ліжок зайнято у лікарнях Волині
Наступна новина «Пасаж» залишиться: на Новий ринок хочуть «переселити» гуртовиків, які торгують на парковці
Останні новини
Схожі новини